伊莉討論區

標題: 蛯原著高踭鞋行騷 熊田曜子大肚 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-8-1 09:12 AM     標題: 蛯原著高踭鞋行騷 熊田曜子大肚

現年35歲嘅日本名模蛯原友里宣佈正為丈夫Hip Hop組合RIP SLYME成員ILMARI懷住第一胎,現時陀B 6-7個月嘅佢,噚晚就自懷孕後首次重踏天橋,幫一個四本時裝雜誌合辦嘅時裝騷行騷。
預產期係10月嘅蛯原,已經見肚,仲面圓圓,但手腳仲好瘦,佢仲冇有怕著住對4吋高踭鞋,行起騷嚟仍甚具台型。蛯原話自己陀B之後食多咗嘢,平時仲會做嚇瑜伽。
至於女星熊田曜子同樣現時懷孕7個月,佢亦啱啱喺blog公開咗自己拍寫真嘅相,曬巨肚。

心得:看見昔日的女模女星一個個大肚生子,真感受到時光飛逝。

[attach]109952352[/attach][attach]109952353[/attach][attach]109952354[/attach][attach]109952355[/attach][attach]109952356[/attach][attach]109952357[/attach][attach]109952358[/attach]

作者: newheros    時間: 2015-8-1 10:23 AM

熊田曜子真的超正的~從小看她到現在,
每個時期都有不同的美
作者: oscar13    時間: 2015-8-1 01:36 PM

那也快當媽媽了
非常恭喜阿
雖然懷孕但身材還是保持的很好

作者: a5720104    時間: 2015-8-3 12:18 AM

時間真的過得好快
沒想到在幾個月她就要生了
老實說看到她的身材這麼瘦
還真有點擔心她肚子裡的孩子呢
總之就祝福她能順利將孩子生下來
作者: BC0951049    時間: 2015-8-3 02:10 AM

還是很瘦阿這樣也能叫做懷孕喔
作者: 烈人    時間: 2015-8-4 12:14 AM

真棒阿,可以內射讓她懷孕
我都只能看著...哇哈哈
作者: rosebanana    時間: 2015-8-6 10:24 AM

都懷孕了還挺著大肚子出來搶錢,小孩比較重要喔!
作者: iisguagua    時間: 2015-8-6 11:41 AM

女生的事業遇到懷孕就沒轍了...
作者: wesleyjungle    時間: 2015-8-6 04:18 PM

不愧是女模,連懷孕時的身材都這麼好
作者: 灌腸IBM    時間: 2015-8-6 07:15 PM     標題: RE: 蛯原著高踭鞋行騷 熊田曜子大肚

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www82.eyny.com/) Powered by Discuz!