伊莉討論區

標題: 《星戰外傳》新預告 甄子丹有對白 型爆講原力 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-8-13 12:03 AM     標題: 《星戰外傳》新預告 甄子丹有對白 型爆講原力

由英國女星菲莉絲迪鍾斯(Felicity Jones)擔正嘅新片《俠盜一號:星球大戰外傳》(Rogue OneA Star Wars Story)今日推出新預告,「宇宙最強」甄子丹扮演嘅盲俠Chirrut Imwe有對白!甄子丹喺戲中雖然唔係絕地武士,但相信原力,佢喺預告片一出場就好型咁講「I fear nothing, all is as the force willed (我無畏懼,所有事都是原力的意願)」跟住甄子丹就葉問上身一個打十個,用支棍掃低幾個白兵。

而內地影帝姜文飾嘅Baze Malbus亦都出現幾鏡,交代佢對抗帝國軍嘅原因。姜文於片中講:「They destroy our home, I fight the Empire now.」示意因為帝國軍破壞佢家園。

早前電影監製Kathleen Kennedy受訪時就提到黑武士將會回歸喺電影亮相,並會繼續由老牌黑人男星James Earl Jones負責配音,今次就見到黑武士背影於預告片尾出現,聽到佢嘅呼吸聲。

電影故事係發生喺1977年首部《星球大戰》(Star Wars Episode IVA New Hope)之前,講述菲莉絲迪鍾斯扮演嘅Jyn Erso要帶領一班人去偷取帝國軍嘅武器死星嘅藍圖。

心得:不論甄子丹有多少戲分,能夠參與星戰已是一件了不起的事件了!

[attach]115424204[/attach][attach]115424205[/attach][attach]115424206[/attach][attach]115424207[/attach][attach]115424208[/attach][attach]115424209[/attach][attach]115424211[/attach][attach]115424212[/attach]

作者: zogol    時間: 2016-8-13 07:00 PM

一個打十個打到外星球去了‧V‧
作者: allen90024    時間: 2016-8-13 07:55 PM

作者: 小醜狗    時間: 2016-8-15 08:11 PM

這次要打的是機器人喔.我要打十個
作者: a5720104    時間: 2016-8-15 11:27 PM

雖然他在星戰的造型不能稱得上是好看
但他能在電影中演出
已經很值得令人稱讚
作者: cool_pig    時間: 2016-8-16 06:38 AM

還有誰比他更適合演這角色... 他真的是為電影武術加很多分!!
作者: toko1279    時間: 2016-8-16 11:31 AM

看來是多少要靠丹哥拉高票房
作者: ezpoqwang    時間: 2016-8-16 10:30 PM

打到外星去了!真是太誇張了,期待本片可以好看一點,第七集感覺不太優
作者: iisguagua    時間: 2016-8-17 05:02 PM

太棒了, 黑武士要回歸了!
甄子丹的盲眼造型也不錯, 希望劇情上能有發揮!
作者: bukk2007921    時間: 2016-8-17 07:45 PM

要躍上洋人的舞台
甄子丹真的不容易
作者: lisa15910    時間: 2016-8-17 08:49 PM

說真的,這部我還蠻期待的,畢竟有東方武術加入,不會一直都是光劍打來打去,這樣很沒有新意兒。
作者: 217216    時間: 2016-8-18 08:58 PM

超帥的一定會看電影院看!
作者: roktzzt    時間: 2016-8-26 05:46 PM

我要打十個
現在中國市場真的不能小看

作者: amgelakimo    時間: 2016-8-26 07:57 PM

沒想到可以在星戰中看到他
作者: strong67006    時間: 2016-8-27 12:14 AM

希望戲份多一點...但我完全不會進戲院看

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www82.eyny.com/) Powered by Discuz!